SOITA JA PYYDÄ TARJOUS 040 9682 306 TAI INFO@EXPY.FI

AMMATTITAITOINEN KOTISIVUJEN TAI VERKKOKAUPAN HAKUKONEOPTIMOINTI YRITYKSILLE

 

HAKUKONEOPTIMOINTI

Meillä on tieto ja taito toteuttaa toimenpiteitä, jotka vaativat vuosien kokemusta ja syvää kiinnostusta

 

Hakukoneoptimointi tarkoittaa kotisivuille tai verkkokaupoille tehtäviä toimenpiteitä, joiden avulla ne löytyvät hakukoneista luonnollisten hakutulosten kohdalta. Luonnollisilla hakutuloksilla tarkoitetaan hakutuloksia, jotka näkyvät hakutuloksissa maksullisten mainospaikkojen jälkeen. Hakukoneoptimoinnin ansiosta potentiaaliset asiakkaasi löytävät yrityksesi silloin, kun etsivät palveluitasi verkosta.

 

Viime vuosikymmenen aikana hakukoneoptimoinnin vaatimukset ovat kasvaneet merkittävästi. Tämä asettaa tiettyjä vaatimuksia mm. kotisivujen tekniselle toteutukselle,sekä sivuston rakenteelle. Emme koskaan lähde toteuttamaan hakukoneoptimointia, jos uskomme että se ei tuota haluttua lopputulosta. Kun olet yhteydessä meihin, kerromme miten sinun on järkevin nykyisen sivuston kanssa edetä.

 

Hakukoneoptimointiasiakkaamme tulevat tällä hetkellä pääosin alueilta Raisio,Turku,  Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Pori ja Rauma, mutta pystymme palvella koko Suomen alueella.

 

Meiltä saat kaikki vastaukset hakukoneoptimontiin liittyviin kysymyksiisi. Hakukoneoptimoinnin asiantuntijamme vastaa kaikista hakukoneoptimointitöistämme ja varmistaa, ettei yksikään projekti pääse palautumaan ilman huolellisesti viimeisteltyjä toimenpiteitä. Näin voit siis varmistua siitä, että sivustosi tulee löytymään yrityksellesi tärkeillä hakusanoilla!

 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Hakukoneoptimointi vaiheittain:

Fill out my online form.

Yhteystiedot

 

Mainostoimisto Expy Oy

 

info@expy.fi

 

p. 040 968 2306

 

www.expy.fi

Yhteydenottolomake

Rekisteriseloste