HAKUSANAMAINONTA HELSINKI-TURKU-NAANTALI-TAMPERE

Hakusanamainonta eli hakukonemainonta tavoittaa ostoaikeissa olevat asiakkaasi tehokkaasti, nopeasti ja paikallisesti. Oikein ja ammattitaitoisesti toteutettuna se on myös kustannustehokas tapa hankkia uusia asiakkaita yrityksellesi. Myymme Googlen hakusanamainontaa, mikä tarkoittaa sitä, että mainostasi näytetään Google-hakukoneen hakutuloksissa mainospaikoilla potentiaalisten asiakkaidesi etsiessä yrityksesi tarjoamia palveluita. 

Hakusanamainonnalla voidaan vaikuttaa neljään ensimmäiseen, sekä kolmeen viimeiseen hakutulokseen Googlessa, eli Googlen mainospaikkoihin. Mainoksen hintaan ja sen sijoittumiseen Googlessa vaikuttaa merkittävästi mainoksen laadukas suunnittelu ja optimointi, sekä kotisivujen laatu hakukoneiden näkökulmasta. Toisinaan kotisivujen uusiminen voi tulla pitkällä aikavälillä huomattavasti edullisemmaksi kuin hakusanamainonnan ylläpitäminen vanhalla sivustolla.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME:

HAKUSANAMAINONTA / GOOGLE-MAINONTA

Ammattitaitoinen hakusanamainonta mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Pori, Rauma ja koko Suomi.