SOITA JA PYYDÄ TARJOUS 040 9682 306 TAI INFO@EXPY.FI

LAADUKKAAT KOTISIVUT YRITYKSELLE

 

KOTISIVUT

Oletko aikeissa hankkia kotisivut yrityksellesi?

 

Vaikka aika on mennyt eteen päin ja tekniikka kehittynyt, pitää sanonta "kotisivut ovat yrityksesi tärkein käyntikortti" yhä paikkansa.

 

Kotisivut eivät ole vain koriste verkossa – ne ovat kanava, jonka kautta asiakkaiden tulisi löytää luoksesi. Kun kotisivujen hakukoneoptimointi on toteutettu oikein, potentiaaliset asiakkaasi löytävät sinut ennen kilpailijoitasi. Sivuston grafiikka ei silti ole toissijainen asia; selkeät, tyylikkäät ja helppokäyttöiset sivut saavat asiakkaat viihtymään sivustolla pidempään. Mielenkiintoisilla elementeillä ja yksityiskohdilla voidaan luoda mieleenpainuvuutta ja herättää luottamusta. Erilaisten tunnetilojen välittäminen grafiikan avulla on tärkeä osa myynnin edistämistä.

 

Meillä on mittava kokemus kotisivujen ammattitaitoisesta rakentamisesta. Kaikki kotisivumme ovat hakukoneoptimoituja.

 

Kotisivuasiakkaamme tulevat tällä hetkellä pääosin alueilta Turku, Raisio, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Pori ja Rauma, mutta pystymme palvella koko Suomen alueella.

 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Kotisivujen valmistuminen:

1. KARTOITUS

Kartoitamme toiveesi ja tarpeesi

 

Asiantuntijamme laatii kanssasi juuri sinun yrityksellesi henkilökohtaiset tavoitteet, jotka huomioidaan kotisivujen suunnittelussa. Kartoitamme toiveesi, joiden pohjalta suunnittelijamme aloittaa kotisivujen suunnittelun.

2. KOTISIVUJEN SUUNNITTELU

Suunnittelijamme vedostaa toiveidesi mukaisen kotisivun

 

Suunnittelijamme aloittaa kotisivujen suunnitellun kartoituksen pohjalta. Halutessasi voit myös itse olla yhteydessä suunnitelijaamme ja voitte suunnitella sivustoa yhdessä. Mikäli sinulla on omia valokuvia, vidoita tai muuta markkinointimateriaalia joita toivot meidän hyöntyntävän kotisivuilla, toimitat ne meille tässä vaiheessa. Halutessasi voit tilata meiltä valokuvauspalvelun, logon sekä muuta markkinointimateriaalia.

3. KOTISIVUJEN HAKUKONEOPTIMOINTI

Kaikki kotisivumme sisältävät laadukkaan hakukoneoptimoinnin

 

Hakukoneoptimoinnin asiantuntijamme suunnittelee ja toteuttaa juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavan hakukoneoptimoinnin.

4. SIVUSTON ESIKATSELU

Saat valmiin, täysin toimivan vedoksen kotisivuistasi.

 

Kun kotisivujen vedos on valmis, lähetämme sinulle linkin jonka kautta voit selata sivustoa kaikilla laitteilla ja testata sivuston toimivuutta kaikessa rauhassa. Kerrot meille mahdolliset muutostoiveesi tai voit hyväksyä sivut sellaisenaan.

5. KOTISIVUJEN JULKAISU

Kotisivusi ovat julkaisuvalmiit sitten, kun olet niihin täysin tyytyväinen

 

Julkaisun jälkeen sivusto toimii valitsemallasi www-osoitteella kaikkialla maailmassa. Halutessasi saat käyttöösi työkalun, jolla voit päivittää

kotisivujasi helposti itse. Vaihtoehtoisesti teemme päivitykset puolestasi maksutta.

Fill out my online form.

Yhteystiedot

 

Mainostoimisto Expy Oy

 

info@expy.fi

 

p. 040 968 2306

 

www.expy.fi

Yhteydenottolomake

Rekisteriseloste